previous arrow
next arrow
Slider

SEA Art Tour Texel 2019

Image
Image

Ik heb een SEA Art Tour ticket gekocht! En nu?
Zodra je een ticket hebt gekocht pak je je smartphone en log je bij www.sea-texel.nl/seaarttour in met de inloggegevens op je ticket. Hier vind je een overzicht van alle SEA Art Tour locaties. Kies vervolgens welke kunstwerk je als eerst wilt bezoeken. 

Rijd, fiets of wandel naar dit kunstwerk. Als SEA Art Tour bezoeker ontvang je exclusieve informatie over het kunstwerk, de kunstenaar en de wetenschapper! Ga naar de pagina met het overzicht van alle locaties, en klik op de locatie waar je je op dat moment bevindt.

Laat je bewonderen door de kunstwerken, het eiland en de bijzondere wetenschap van het NIOZ!

Over de SEA Art Tour

Op 11 locaties op Texel zijn kunstwerken te zien en te beleven. Deze locaties zijn zowel binnen als buiten. Je kunt alle kunst het best ervaren door de SEA Art Tour te volgen. 

Wat ontvang ik bij aanschaf van een SEA Art Tour ticket?
Bij aanschaf van een SEA Art Tour ticket ontvang je de 'Art Tour Map' en unieke inloggegevens waarmee je via www.sea-texel.nl/seaarttour extra informatie over de kunstenaars en wetenschappers kunt ontvangen. Ook is je SEA ticket het entreebewijs voor de binnenlocaties van de tour (Museum Kaap Skil, Ecomare en De Burght Kerk). Gaan er ook kinderen mee? Dan ontvangen zij de SEA Puzzel Tour!

Als ik een online ticket aanschaf, waar ontvang ik dan mijn SEA Art Tour Map?
Je kunt direct de SEA Art Tour starten na aanschaf van een ticket. Zodra je bij een binnenlocatie komt (dit kan museum Kaap Skil, Ecomare, of de Burght kerk zijn), ontvang je een SEA Art Tour Map. Deze map is dan ook je toegangsbewijs voor de overige binnenlocaties. Je kunt hier ook vragen om de SEA puzzel tour.

Maar waar start de tour dan?
Er is geen start- of eindpunt van de tour. Het leuke aan de tour is dat je zelf kunt invullen waar en wanneer je de kunstwerken bezoekt. Je kunt ook meerdere dagen over de SEA Art Tour doen! Houd wel rekening met de openingstijden van de diverse musea wanneer je de kunstwerken wilt bezoeken bij Ecomare, museum Kaap Skil en de Burght kerk.

Is de tour een wandelroute of een fietsroute?
Je kunt zelf kiezen of je de tour wilt fietsen, wandelen of rijden.  

Hoe lang duurt de SEA Art Tour?
Alle locaties zijn in een dag te bezoeken met de auto. Wil je de SEA Art Tour fietsen of wandelen? Dan is het misschien handig om de tour in tweeën of drieën te splitsen. 

 

Aanmelden voor de nieuwsbrief

Geïnteresseerd in S.E.A?
Blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief

Science Encounters Art

SEA Texel

Ruim 70 procent van onze aarde bestaat uit zee. Een onuitputtelijke bron van inspiratie. S.E.A brengt een ode aan de zee, door kunstwerken geïnspireerd op wetenschap op Texel te realiseren.

Contact informatie

Project SEA
Pontweg 19
1797 SN Den Hoorn, Texel
E-mail: