Vakantiepark de Krim

Vakantiepark de Krim is gesitueerd aan de noordkant van Texel, vlakbij het het dorpje de Cocksdorp. Dit vakantiepark is één van de betere parken in Nederland. De faciliteiten zijn voor zowel jong als oud een fantastische belevenis. Neem alleen al het geweldige zwembad. De leukste van Texel met de meeste glijbanen. Sinds 2017 is dit zwembad onderdeel van dit vakantiepark.

Zwembadticket

Het zwembad is in deze coronaperiode alleen toegankelijk voor gasten die verblijven op vakantiepark De Krim, bungalowpark ’t Hoogelandt en Villapark de Koog.’t Hoogelandt en het Villapark zijn beiden onderdeel van De Krim. Men moet wel in het bezit zijn van voorafgaand gereserveerde zwembadtickets.

Zwembadticket
Vakantiepark de Krim

Zwembadattracties

Een heerlijke middag zwemmen en gebruik maken van drie waterglijbanen en een wildwaterbaan geeft vakantievierende kinderen hét ultieme zwembadplezier. Voor de kleintjes is er een speciaal peuterbad en een spraypark. Het binnen- en buitenzwembad is voor iedereen geweldig en het lekkere binnenklimaat maakt het plaatje compleet.

Milieu

Op Texel is men zeer milieubewust. Zo ook in het zwembad. Milieuvriendelijke technieken zorgen voor het zo duurzaam mogelijk opwekken van energie en warmte. Ook komt er geen chloor meer aan te pas. Zuivering vindt plaats door middel van zoutelektrolyse.

Familiepark

Vakantiepark de Krim is bij uitstek geschikt voor familiefeestjes en weekendjes uit voor grote groepen. Ontdek Texel samen met kinderen en kleinkinderen en vermaak je kostelijk in het zwembad. Het kinderspeelparadijs en de buitenspeelplaats zijn voor de kleinkinderen helemaal het einde. Ben je met wat grotere kinderen, dan is een avondje bowlen of gebruik maken van de midgetgolfbaan een leuk tijdverdrijf. Voor de kinderen is er in de middag altijd een activiteit te doen.

texel golf
texel

Groepsaccomodaties en meer

De Krim biedt een breed scala aan overnachtingsmogelijkheden. Wil je een groepsaccommodatie om met je familie, collega’s, vrienden of vriendinnen een weekend te overnachten? Je kunt gebruik maken van verschillende kleine accommodaties of met z’n allen in een groot vakantiehuis. De Krim heeft

Groepskamperen

Hoe gezellig is het om met z’n allen te gaan kamperen. Dit kan met eigen tent of caravan. Je kunt echter ook gebruik maken van luxe groepstenten die van alle gemakken zijn voorzien. Camping Kogerstrand is onderdeel van De Krim waar met groepen kan worden gekampeerd.

Groepskamperen texel
Kamperen texel

Kamperen met 60 personen

Camping Kogerstrand is een unieke duincamping vlakbij het gezellige de Koog. Met een groep van maximaal 60 personen kan worden gekampeerd in compleet ingerichte 4-persoonstenten. In het midden wordt een locatie ingericht die dienst kan doen als centrale ontmoetingsplek en barbecueplaats. Aan de ene kant van de camping vindt je het gezellige dorp en aan de andere zijde ligt het strand. Even het duin over en je kunt een duik in zee nemen