previous arrow
next arrow
Slider

Stichting S.E.A
Pontweg 19
1797 SN Den Hoorn

T +31 (0)616 017 561
E

KvK 68373597
Belastingdienst 8574.17.666
Triodos Bank IBAN NL54TRIO0338655069

Stichting S.E.A heeft geen ANBI status

Met S.E.A in zee

S.E.A komt tot stand met financiering van fondsen, crowdfunding en sponsors. Wij gaan graag de samenwerking aan met zowel regionale als landelijke bedrijven die zich verbonden voelen met kunst en wetenschap, en een bijdrage willen leveren aan de totstandkoming van S.E.A. Daarbij heeft u de mogelijkheid om uw betrokkenheid te tonen en bij een groot publiek onder de aandacht te komen.

Bezoekers aan S.E.A kunnen voor u een aantrekkelijke doelgroep zijn. Met uw bijdrage kunt u zich in de kijker spelen bij tienduizenden bezoekers aan Texel met speciale interesse in kunst en/of wetenschap.

Vrijwilligers

In de zomer van 2019 is het zover: dan vindt de allereerste editie van Project S.E.A plaats. Om het evenement tot een succes te maken, hebben we jouw hulp nodig! Ben jij de gastheer of – gastvrouw bij één van de kunstwerken of activiteiten die bij de verschillende kunstwerken worden georganiseerd?

Wij zoeken daarnaast vrijwilligers voor het verspreiden van flyers en ophangen van posters bij verschillende publieke voorzieningen of voor bijvoorbeeld de opbouw- en afbouw van de kunstwerken?

Aanmelden voor de nieuwsbrief

Geïnteresseerd in S.E.A?
Blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief

Science Encounters Art

SEA Texel

Ruim 70 procent van onze aarde bestaat uit zee. Een onuitputtelijke bron van inspiratie. S.E.A brengt een ode aan de zee, door kunstwerken geïnspireerd op wetenschap op Texel te realiseren.

Contact informatie

Project SEA
Pontweg 19
1797 SN Den Hoorn, Texel
E-mail: