previous arrow
next arrow
Slider

VACATURE - S.E.A zoekt projectcoördinator

VACATURE PROJECTCOÖRDINATOR PERMANENT KUNSTWERK OP TEXEL

Stichting SEA (Science Encounters Art) brengt in de zomer van 2019 een kunstroute met tien tijdelijke kunstwerken op diverse locaties op Texel tot stand. Daarnaast wordt een permanent kunstwerk gerealiseerd, dat in het najaar van 2019 gereed moet zijn. SEA zoekt een projectcoördinator om voor dit permanente kunstwerk het proces van de selectie van de kunstenaar tot en met de plaatsing en onthulling van het monument te begeleiden.

Als projectcoördinator stem je af met het bestuur van SEA en werk je nauw samen met de kunstenaar. Je bent verantwoordelijk voor de financiële onderbouwing, communicatie, planning, vergunningverlening en gehele realisatie van het werk, dit laatste uiteraard in nauwe samenwerking met de kunstenaar. Je hebt ervaring met het realiseren van projecten waarbij meerdere partijen betrokken zijn en bent communicatief vaardig, zowel mondeling als schriftelijk. Je bent pro-actief, goed bereikbaar en reageert snel op vragen. Je honorarium bestaat uit een all-in vergoeding en is gebaseerd op gemiddeld een halve dag per week, voor een totaal van 26 weken.

Heb je gevoel voor kunstprojecten, en kun je overleggen met overheden, bestuurders en kunstenaars? Ben je niet gebonden aan kantoortijden en zet je uit enthousiasme die extra stap? Bel of mail Wouter de Waal voor meer informatie of om je interesse kenbaar te maken, via  of 06-13227179. Reageren kan tot uiterlijk 23 januari.

Aanmelden voor de nieuwsbrief

Geïnteresseerd in S.E.A?
Blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief

Science Encounters Art

SEA Texel

Ruim 70 procent van onze aarde bestaat uit zee. Een onuitputtelijke bron van inspiratie. S.E.A brengt een ode aan de zee, door kunstwerken geïnspireerd op wetenschap op Texel te realiseren.

Contact informatie

Project SEA
Pontweg 19
1797 SN Den Hoorn, Texel
E-mail: